وردپرس

مزایا و معایب طراحی وب سایت با وردپرس

وردپرس از کجا اومد؟!

همینطور که می دونید وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای سایته اگر هم نمی دونید اینجا گفتیم، الان می خوایم براتون از مزایا و معایب طراحی وب سایت با وردپرس بگیم. اواخر سال 2003 بود که سه تا متخصص php توی آمریکا نسخه اولیه وردپرس رو راه اندازی کردند. و تا به امروز یه عالمه سایت با این سیستم پیاده سازی شده.

آنچه در این مقاله می خوانید ...

می خوای بدونی چرا وردپرس اینقدر محبوبه؟؟

 

مزایای وردپرس

 

1. php

php یکی از سریع ترین و قوی ترین زبان های برنامه نویسی وب هست که وردپرس رو باهاش نوشتن.

2. update

از همون سالی که نسخه اولش اومد تا الان هر سال توسط افراد قوی به روزرسانی میشه و تمامی مشکلات نسخه قبلیش رو از جمله مشکلات امنیتی و ظاهریش بر طرف میکنه!

پس همیشه با یک سیستم بروز و دارای کمترین باگ داریم کار می کنیم. این خیلی مهمه!

3. seo

چون افراد قوی و متخصص به روز رسانیش می کنن و برنامشون خیلی بهینه تر و درست تر از سیستم های دیگه است کارتون توی سئو خیلی جلوتره!

حتی اگر دانش کافی در بهینه سازی محتوا ندارین وردپرس افزونه های زیادی داره که بهتون خیلی کمک می کنه.

4. بزرگی جامعه برنامه نویسان وردپرس

به علت قدرت این سیستم تعداد برنامه نویسانی که باهاش کار می کنن خیلی زیاده و این باعث میشه اگر جایی به مشکل خوردی به راحتی یه نفر رو پیدا کنی که مشکلت رو حل کنه.

مهم تر از طراحی وب سایت پشتیبانی اونه که اگر سایتتون وردپرسی باشه با قاطعیت میتونم بگم مشکلی تو این زمینه نخواهید داشت.

مزایا و معایب طراحی وب سایت با وردپرس

5. مدیریت آسان

خیلی رابط گرافیکی جالب و راحتی داره، من که خیلی باهاش حال می کنم. تقریبا می تونین تک تک نقاط سایتتون رو به راحتی مدیریت کرده و تغییر بدین. خیلی کارای دیگه می تونین با پنل مدیریتش انجام بدید که باید خودتون یه بار تجربش کنین!

6. وجود هزاران قالب و افزونه

می دونید اگر سایتتون رو با وردپرس طراحی نکنید باید از بین 4 یا 5 تا پوسته یکی رو انتخاب کنید. اما وردپرس واستون حق انتخاب بین 1000000+ پوسته قرار داده تازه اگر از پوسته ها خوشتون نیاد افراد زیادی هستن که می تونن نیازتون رو براورده کنن، از افزونه هاش که نگم براتون فقط با ووکامرسش میتونین کاری کنین کارستون!

7. دسترسی های مختلف برای نویسندگان سایت

اگر سایتتون چنتا نویسنده داره میتونید دسترسی های مختلفی براشون تعیین کنید.

 

اما معایب وردپرس …

 

بالاخره هر زیبارویی، یه عیب هایی هم داره!!

مهمترین عیبش اینه که خیلی ممکنه سروکارتون با افراد مبتدی بیفته. این افراد با هزینه های خیلی کم براتون سایتی طراحی می کنن. (در اصل طراحی نمی کنن و فقط وردپرس رو نصب می کنن) که چون کار تخصصی براتون انجام ندادن توی سرعت و بهینه سازی سایت دچار مشکل می شین و برای اینکه ضعفشون رو پوشش بدن مجبور به نصب افزونه های نامعتبر و غیر استاندارد می شن که این امنیت سایتتون رو به خطر میندازه .

همچنین بخوانید...!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *